Dit is waarom een Swopper stoel niet mag ontbreken in jouw thuiskantoor 0

Swopper Bureaustoel

Steeds meer mensen werken (deels) vanuit huis. Flexibel werken is helemaal hip anno 2024. Naar verwachting zal deze trend de komende jaren alleen nog maar verder toenemen. Ondanks de voordelen biedt dit voor sommige mensen echter ook een logistieke uitdaging. Denk bijvoorbeeld aan de noodzaak om een goede (ergonomische) werkplek in huis te creëren. Een fijne werkplek is essentieel om productief te kunnen werken. Zeker als je structureel vanuit huis gaat werken. Dan is geïmproviseerde werkplek aan de keukentafel simpelweg niet meer voldoende. Maar waar moet een thuiskantoor precies aan voldoen?

In de eerste plaats is het van belang dat je over voldoende ergonomie beschikt. Een goede zithouding is hierbij essentieel. Dat betekent ook dat de bureaustoel zorgvuldig uitgekozen moet worden. Wat ons betreft is de Swopper stoel dan absoluut onmisbaar. Maar waarom zou je een Swopper via Bureaustoel.nl aanschaffen? Welke voordelen levert deze stoel op? En wat maakt deze stoel nou anders dan al die andere stoelen?

Wat is een Swopper?

Als je de Swopper stoel voor het eerst ziet, valt de bijzondere vormgeving waarschijnlijk direct op. Het bijzondere van de stoel is dat deze eigenlijk meer lijkt op een kruk. Hij kan 360 graden draaien en heeft geen rugleuning. Dat lijkt misschien minder ergonomisch, maar niets is minder waar. Deze stoel stimuleert namelijk een actieve zithouding. Juist doordat deze geen rugleuning bevat, dwingt het je lichaam om de juiste houding aan te nemen en bovendien te blijven bewegen. Dit is perfect in een wereld waar we eigenlijk steeds minder aan onze aanbevolen hoeveelheid dagelijkse beweging komen.

Maar waarom een Swopper?

Meer bewegingsvrijheid

Een van de grootste voordelen van een Swopper is dat het veel bewegingsvrijheid biedt. Je kunt eenvoudig alle kanten op bewegen. Naar voren, naar achteren of van links naar rechts. Je beschikt over veel meer bewegingsvrijheid dan bij iedere andere traditionele bureaustoel. Door het speciale systeem en het ontbreken van de arm- en rugleuning zal je lichaam gedwongen worden om een actieve zithouding aan te nemen. Hierdoor zullen de rugspieren sterker worden en voel je je na enkele dagen al veel fitter.

Onderzoek heeft aangetoond dat je met een actieve zithouding niet alleen sneller van lichamelijke ongemakken verlost bent, maar ook creatiever zult zijn in je werk.

Een absolute eyecatcher

Een Swopper is niet alleen heel praktisch en biedt veel voordelen voor zowel de mentale- als de lichamelijke gezondheid, maar het is ook nog eens een absolute eyecatcher om te zien. Het trekt direct de aandacht en is ook nog eens een geweldige conversatie-starter.

Previous ArticleNext Article
INTERIEUR ·

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *