Dit zijn de fijnste gadgets om thuis aan te schaffen! 0

gadgets

De technologie wordt steeds slimmer tegenwoordig en nemen ook steeds meer uit handen. Kun je niet wennen aan een robot in een restaurant? Wat nou als het er een is die jouw huis stofzuigt? Ook al lijken gadgets normaal wat over de top, ze schijnen binnenshuis juist heel populair te zijn. We komen er niet meer onderuit, onder alle populaire gadgets. Lees snel verder welke je nog aan moet schaffen.

Een goede robotstofzuiger

Jouw grote vriend in het huishouden is toch echt de robotstofzuiger. Deze kan stofzuigen, wanneer je niet thuis bent en kan ook overal bij. Nooit meer meubels aan de kant schuiven of op onmogelijke manieren onder de bank stofzuigen. Een robotstofzuiger rolt er gemakkelijk onder en doet zo zijn werk. Het grootste voordeel is uiteraard dat deze geactiveerd kan worden als je van huis bent. Zo kun je altijd thuiskomen in een schoon en gestofzuigd huis. Dat heb je dus allemaal te danken aan de robotstofzuiger. Let er wel op dat je de juiste kiest voor jouw huishouden. Niet alle robotstofzuigers zullen in een keer een heel huis kunnen stofzuigen, zonder tussendoor opgeladen te worden. Ook zal niet elke robotstofzuiger geschikt zijn als je huisdieren in huis hebt. Het is dus echt aan te raden om vooraf onderzoek te doen, voordat je een robotstofzuiger aanschaft. Voor de mensen die het huishouden liever ontlopen, er zijn ook robotstofzuigers met dweil functies te koop! 

Een parcel box

We leven in een tijd, waarin we graag onze producten thuis laten bezorgen. Soms gaan we nog wel eens naar de winkel, maar het liefst hebben we alles aan de deur bezorgd. Dat gaat alleen niet altijd goed met het rooster van je werk. Het zal dus ongetwijfeld wel eens voorkomen dat de postbode bij jouw huis aankomt, terwijl er niemand thuis is. Mocht je buren dichtbij hebben, dan nemen zij wellicht het pakketje aan. Het kan ook zo zijn dat je pakket terug wordt gestuurd of naar een ophaalpunt wordt gebracht. Dat is natuurlijk niet wat je wil, wanneer je iets thuis laat bezorgen. Daarvoor is de parcelbox uitgevonden. Hier kan de postbode de pakketjes in achterlaten, door ze boven in te deponeren. Degene die een sleutel hebben, kunnen deze alleen openen en de pakketjes eruit halen. Zo hoef je nooit meer te wachten op een tweede verzending en je hoeft niet meer naar het ophaalpunt. Zorg wel dat je zo’n parcel box verstevigd met zakken zand of stenen, zodat deze niet meegenomen kan worden uit de tuin. 

Een slimme deurbel

De slimme deurbel is al jaren in trek. Ze worden massaal verkocht, waardoor je deze ook bij veel huizen al zou treffen. Dat is ook niet zo gek. In sommige steden zijn inbraken de afgelopen jaren ook fors toegenomen en in dit geval kun je een slimme deurbel wel gebruiken. Zo’n deurbel kun je namelijk verbinden met jouw mobiele telefoon. Hierop krijg je dan een melding, wanneer er of beweging is bij de deur of wanneer er iemand aanbelt. Die meldingen krijg je dus ongeacht of je thuis bent. Hierdoor ben je altijd op de hoogte wat er rond jouw voordeur gebeurt, dus ook wanneer er iemand in wil breken. Uiteraard is een deurbel voor nog veel meer doeleinden geschikt. Doordat de slimme deurbel met jouw mobiele telefoon is verbonden, ben je ook in staat om met mensen te praten. Stel er staat een postbode voor de deur, kun je afspreken waar men het pakketje neer kan leggen. Het kan natuurlijk ook zijn dat er bezoek voor de deur staat, terwijl jij nog bij de supermarkt staat. Ook dan is het fijn als je even kunt communiceren naar elkaar. 

Wil je nog meer handige dingen in huis? Bekijk dan eens dit artikel.

Previous ArticleNext Article
INSPIRATIE ·

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *