Laat je inspireren door de woontrends van de superrijken + profiteer van betaalbare tips! 0

Woontrends

Kan jij ook zo wegdromen bij prachtige Noorse boshutten met hout gestookte sauna’s en luxe jacuzzi’s of bij de mooiste penthouses in Los Angeles met uitzicht over de bergen via je eigen infinity pool? Voor velen zijn deze luxe woontrends een droom die niet zo snel werkelijkheid zullen worden. Maar dat betekent niet dat je niet heerlijk weg kunt zwijmelen bij de mooiste woonideeën van de rijken der aarde en inspiratie kunt op doen voor je eigen woning met betaalbare alternatieven! Wij helpen je graag een handje en zetten de beste wooninspiratie van de superrijken voor je op een rij. Doe vooral eigen ideeën op!  

Je eigen infinity pool met vrij uitzicht over de cityskyline

We kennen de beelden allemaal wel. Die van een knappe man of vrouw in badkleding die aan het zwemmen is in een zwembad waar geen eind aan lijkt te komen. Uiteraard komt dit zwembad samen met een gigantische, bijpassende luxe woning. Voor velen van ons is dit het ultieme gevoel van luxe. Wie wilt er nu geen infinity pool? Het zwembad lijkt oneindig ver te rijken omdat er vanuit dit zwembad vrij uitzicht is over de bergen of, nog mooier, over de cityskyline verderop. Heb je op dit moment geen ruimte voor een zwembad in je tuin of moet je nog even verder besparen om je budget rond te krijgen? Geen probleem, met het plaatsen van een bad bij een groot raam komt dat infinity gevoel al heel dichtbij. Is het uitzicht vanuit jouw badkamer niet zo bijzonder? Fake it till you make it! En plaats bijvoorbeeld een mooie poster van een cityskyline naast je badkuip! 

Luxe wonen maar dan midden in de natuur

Droom jij al jaren van een luxueuze woning, maar dan wel met voldoende groen om je heen? Je bent niet de enige! Ook de superrijken houden van deze woontrend en laten hun huizen graag bouwen midden in de natuur. Niet alleen voor het prachtige uitzicht, maar ook voor de bijkomende privacy. Wil jij dit gevoel ook in je eigen woning krijgen? Investeer dan in een paar grote kamerplanten. Zet bijvoorbeeld een mooie grote bananenplant voor de ramen. Zo creëer je meer privacy vanuit de straatkant en haal je natuur dichter bij huis!

Waan je in een boshut in Scandinavië

Voor iedereen die dol is op de Scandinavische minimalistische designerlook, maar zich geen tweede (of derde of vierde…) woning in Zweden kan veroorloven, niet getreurd! Die luxe en natuurlijke Scandinavische look breng je gemakkelijk mee naar je eigen huis door te werken met veel natuurtinten, blank hout in combinatie met strakke moderne meubels. Dus, schilder die muur in je woonkamer eens in natuurlijke bruine tinten, vervang je plafond in de slaapkamer voor blanke houten panelen en zorg voor donkere strakke lijnen in je woondecoratie of meubilair. 

Ook met kleine aanpassingen in je woondecoratie of kussen kun je al een hele andere sfeer thuis creëren. Speel daar eens mee en begin klein. Kies voor luxe stoffen die prettig aanvoelen, zoals soepele satijnen stoffen of kies voor het zachte en zeer chique fluweel. Zo geef jij met gemak je woning een meer elegante uitstraling zonder grote uitgaven te hoeven doen. 

Wil je het wel wat grootser aanpakken en heb je wat meer budget om uit te geven? Laat je dan eens informeren bij een woningstylist bij een van de luxere woonwinkels en kijk wat er mogelijk is om jouw huis een update te geven!

P.s. Wil je nog meer wooninspiratie doen om zelf aan de slag te gaan met je woning? Kijk vlug hier!

Previous ArticleNext Article
INSPIRATIE ·

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *